user_mobilelogo
Image

Ons verhaal

Hoe het allemaal begon

Welkom bij Garage Dubrunfaut Filip

Welkom in onze garage en carrosserie, wij ontvangen u graag met open armen. Graag nemen wij u mee in ons verhaal, waar wij met ons volledig team trots op zijn. Alles begon in het jaar 1993. Filip, toen al enkele jaren werkplaatsoverste & Katrien, verantwoordelijke van de receptie in een Ford garage te Kuurne waren al enkele jaren vast besloten om samen een zaak uit te bouwen. Samen grepen ze hun kans & waagden ze zich erop om de garage van Dhr. Dumortier over te nemen. Terugkeren naar hun “hometown” Anzegem om daar samen een zaak opstarten, het was altijd hun grote droom geweest.

De garage op vandaag

In 2010 versterkte Laurens Vanpraet het Garage Dubrunfaut Team. Met zijn jaren lange ervaring zijn Filip en Laurens op elkaar afgestemd. In het jaar 2015 studeerde hun zoon af & kreeg hij de kans om het team te versterken, die kans greep hij uiteraard met beide armen. Opvolging verzekerd! Met 4 mechaniekers in de garage, had ook Katrien haar handen vol. Daarom werd in de zomer van 2017 besloten om ook de dochter Charlotte in dienst te nemen.

Het Bosch Car Service merk

Met Garage Dubrunfaut zijn wij partner van Bosch Car Service. Daardoor staan wij gekend voor een uitstekende kwaliteit en goede service.  Als de grootste toeleverancier van automaterialen en elektronische systemen voor quasi alle automerken biedt Bosch ons een echte toegevoegde waarde. Ze ontwikkelden immers de alom bekende systemen als ABS, EPS, de computers die de motor sturen en nog veel meer!  Wij volgen ook meerdere aantal trainingen per jaar in de trainingscentra van Bosch. U bent er dus van verzekerd dat ook wij mee zijn met de laatste technologische ontwikkelingen van Common Rail tot Hybride. Bosch is bovendien de grootste producent van diagnosecomputers en -software, zonder dewelke het onmogelijk is om aan moderne wagens te werken. Ook hier bent u verzekerd dat wij de trein niet hebben gemist, we zitten mee in de locomotief om u de perfecte dienstverlening te bezorgen!

Image

Wij staan er voor u

Image

Vanaf heden ziet ons team er als volgt uit:

Zaakvoerders: Filip Dubrunfaut & Katrien Vande Casteele
Mechaniek: Filip Dubrunfaut, Laurens Dubrunfaut, Laurens Vanpraet,
               Marnick Van Beselaere 
Verkoop nieuwe- & tweedehandswagens: Filip Dubrunfaut
Receptie & planning: Katrien Vande Casteele 
Boekhouding & marketing: Charlotte Dubrunfaut

In onze garage kan u voor verschillende diensten terecht. We zijn een bloeiend familiebedrijf waar de klant en hun wagen op de eerste plaats staan.
Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit ook zijn.
Het blijft wel uw wagen, maar we beschouwen deze als ons troetelkind.
Neem gerust een kijkje op onze website om onze services te bekijken.
Heeft u vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.